Tuotemerkit

A.Vogel

A.Vogel

 A.Vogel

Korkealaatuisia, tutkittuja ravintolisiä ja rohdosvalmisteita sekä luomuelintarvikkeita ja mehuja. 

Alfred Vogel  perusti A. Vogel Oy:n Suomeen vuonna 1977, 75 vuoden iässä. Hän oli suuri Suomen ystävä ja halusi nimeään kantavan yrityksen tänne; tuotteet olivat rantautuneet Suomeen jo 1960-luvun puolivälissä. A. Vogel Oy:n omistaa Sveitsiläinen Bioforce AG, jonka Vogel perusti vuonna 1963.

Vogelin arvot ovat: 

  • luonto / nature

  • tuoreet kasvit / fresh plants

  • kokonaisvaltaisuus / holistic

  • ohjeet itsehoitoon / advice to help oneself

  • lumovoima / power of facination

Kaikessa toimitaan luontoa kunnioittaen, tasapainoisesti. Vogel-tuotteet tuotetaan luonnonmukaisesti viljellyistä, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista. Raaka-aineet työstetään 24 tunnin sisällä poiminnasta, eikä laadusta tingitä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Aaro Forsman

Forsman tee logo  Forsman tea
Forsman tean filosofiana on ollut alusta alkaen “paras teen maku hautuu tuoreista, aidoista teen lehdistä”. Tästä periaatteesta ei ole luovuttu ja sama filosofia ohjaa yrityksen toimintaa edelleen. Yritys hankkiikin teet suoraan teen tuottajamaista, ilman välikäsiä. Näin voidaan varmistua, että tee on aina tasalaatuista ja tulee eri viljelyalueiden parhailta viljelmiltä. Forsman toimii myös reilusti teenviljelijöiden suuntaan ja onkin toiminut monen viljelijän luotettavana ja uskollisena kumppanina jo vuosien ajan.
Selaa tuotemerkin tuotteita »Avril

Avril

Avril Organic on Ecocert -sertifioitu ja edullinen luonnonkosmetiikkasarja.
Avril haluaa tehdä edullista luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa. Avril Organics on edullinen ja laadukas luonnonkosmetiikkasarja jokapäiväiseen käyttöön.

Avrililla on 4 arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu.
Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä. Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia. Avril ei tee koskaan eläinkokeita.
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Flaska D.D.

Flaska D.D.

  Flaška
Vesipulloja jotka muuttavat pullossa olevan veden rakennetta.
Flaska-pulloissa veden värähtely muuttuu jälleen lähemmäs luonnossa esiintyvän veden värähtelyä. Prosessia kutsutaan veden strukturoimiseksi. Lasipullo käsitellään TPS-menetelmällä, joka kyllästää lasimassan sisältämän piioksidin erilaisilla luonnossa esiintyvillä värähtelyillä. Tämä värähtely vaikuttaa pullossa olevaan veteen.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »


Nutri Works

Nutri Works

“YOUR STRENGTH,
OUR PASSION”

Nutri Works -tuotteet sopivat kaikille liikkujille,
sekä aktiiviurheilijoille että hyvinvoinnistaan
kiinnostuneille
harrastajille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »